logo
Наша місія - забезпечувати якісне і достойне туристичне обслуговування навіть найвибагливішому туристу, максимально реалізуючи потреби наших клієнтів.
+38(099)-358-18-19
+38(098)-103-56-56
moreturiv.com.ua@gmail.com
 

ТРІЙКА НАЙСПЕКОТНІШИХ КРАЇН СВІТУ!

Турагенція «МОРЕ ТУРІВ» Івано-Франківськ / ГАРЯЧІ ТУРИ  / ТРІЙКА НАЙСПЕКОТНІШИХ КРАЇН СВІТУ!

ТРІЙКА НАЙСПЕКОТНІШИХ КРАЇН СВІТУ!

1. Катар
Першість у рейтингу найспекотніших країн займає невелика, але дуже багата арабська країна – Катар. Клімат в Катарі жаркий і сухий, не дивлячись на те, що держава оточена водами Перської затоки.
Середня температура в державі в літній сезон становить +41 °C, а в зимові місяці + 25 °C, це означає, що погода в Катарі практично круглий рік сонячна, але для туристів, які не звикли до спеки найсприятливіший час для візиту це осінньо-весняний період.
Найбільша територія країни охоплена пустелями, не беручи до уваги оазиси, які розташовані в північній частині країни. Опади практично відсутні. Столиця і центральним містом є місто Доха, тут проживає близько 90% всього населення країни. Доха так само є основною курортною зоною країни.
Не дивлячись на, своє багатство в державі крайня нестача питної води, воду добувають шляхом опріснення. Саме тому питна вода тут коштує дорожче, ніж бензин.
 
2. Ботсвана
Наступна держава в рейтингу найспекотніших країн є Ботсвана в Південній Африці. Середня температура повітря в літню пору року становить + 40 °C, в зимовий сезон +25 °C. Столиця цієї держави – Габороне. Найбільша частина території зайнята безводною пустелею Калахарі, що впливає на клімат держави.
Найбільш спекотним місяцем вважається жовтень. Дощів випадає дуже мало і найчастіше опади супроводжуються сонячним світлом, в результаті чого велика їх частина просто випаровується. Саме тому Ботсвану звуть країною «вічної спраги», посуха дуже часте явище в цих краях. В Ботсвані є своєрідний девіз – «Пула», в перекладі це означає «Хай буде дощ!». Цей девіз ви зможете побачити на гербі держави та почути його як привітання. Грошова одиниця місцевою мовою так само називається «дощ».
 
3. Об’єднані Арабські Емірати
3-е місце в рейтингу належить Об’єднаним Арабським Еміратам. Середня температура в літній сезон + 37 °C, але буває що температура підвищується і до + 40 °C і вище. Взимку буває холодно, але середня температура вдень + 20-23 ° С, вночі не багато холодніше. Клімат надзвичайно жаркий і сухий, опадів відповідно мало. Найспекотніші місяці – це липень і серпень.
Найбільша частина території Об’єднаних Арабських Еміратів охоплена пустелею, яка називається Руб-ель-Халі. Ця пустеля є найбільшою областю, яка покрита піском. Об’єднані Арабські Емірати заслужено названі раєм для туристів. Столиця Абу-Дабі вважається одним з найспекотніших міст світу. Ще недавно вся територія держави була суцільною пустелею, а зараз відпочинок в Об’єднаних Арабських Еміратах – це ознака розкоші, адже вся територія вибудувана за останніми модним тенденціям.