logo
Наша місія - забезпечувати якісне і достойне туристичне обслуговування навіть найвибагливішому туристу, максимально реалізуючи потреби наших клієнтів.
+38(099)-358-18-19
+38(098)-103-56-56
moreturiv.com.ua@gmail.com
 

Кращі готелі Єгипту для відпочинку з дітьми

Турагенція «МОРЕ ТУРІВ» Івано-Франківськ / ГАРЯЧІ ТУРИ  / Кращі готелі Єгипту для відпочинку з дітьми

Кращі готелі Єгипту для відпочинку з дітьми

Відпочинок з сім’єю доставить масу задоволення дітям і батькам, які знайдуть безліч розваг на свій смак. Ви отримаєте незабутні емоції та безліч вражень, а також насолодитеся прекрасним сервісом в кращих готелях Єгипту, що пропонують своїм гостям незабутній відпочинок з родиною:

Baron Resort Sharm El Sheikh 5 * – це розкішний п’ятизірковий готель, розташований поруч з протокою навпроти острова Тиран. Звідси відкривається чудовий вид на Національний парк і Червоне море.

Baron Palms 5 * – чудовий готель, розташований в 5 км від аеропорту Шарм-ель-Шейх, в курортному районі Рас-Носрані.

Nubian Island 5 * – сучасний готель з першокласним обслуговуванням, затишно розташувався безпосередньо на березі Червоного моря, на території великого доглянутого парку.

Sharm El Sheikh Marriott Red Sea Resort 5 * – комформабельний готель, розташований в затоці Naama Bay, має дві території Marriott Front – на березі моря і Marriott Mounting – через дорогу від моря.

The Ritz Carlton 5 * – чудовий готель, розташований в 21 кілометрі від аеропорту Шарм Ель Шейх, в 27 кілометрах від затоки Naama Bay, на самому березі моря.

Radisson Blue Resort Sharm El Sheikh 5 * – розкішний комплекс, оточений 30 акрами садів з водоспадами, річками, 23 індивідуально спроектованими містками і більше 100 видів тропічних рослин і дерев.

Sofitel Sharm El Sheikh 5 * – привабливий комплекс. складається з одноповерхових корпусів, розташованих на схилі гори в 8 кілометрах від аеропорту Шарм Ель Шейх, 2 кілометрах від затоки Naama Bay, на березі моря.

Stella Di Mare Sharm Beach Hotel & SPA 5 * – цей чудовий курорт пропонує своїм гостям насолодитися привабливим приватний піщаним пляжем, і відчути промені сонця, так що привертають своєю гостинністю.

Movenpick Resort & Spa El Gouna 5 * – чудовий готель, розташований в районі курортного центру Ель Кусейр, на самому березі моря.

Iberotel Makadi Beach 5 * – чудовий курортний комплекс, розташований в 30 кілометрах від аеропорту сел. Хургада і в 37 кілометрах від Down Town, в затоці Makadi Bay, на самому березі моря.

Iberotel Makadi Saraya Resort 5 * – цей розкішний готель пропонує гостям чудовий 5-зірковий сервіс в самому серці Madinat Makadi всього в 400м від пляжу. Це нове яскраве напрямок для відпочинку, де кожен знайде собі щось до душі.