logo
Наша місія - забезпечувати якісне і достойне туристичне обслуговування навіть найвибагливішому туристу, максимально реалізуючи потреби наших клієнтів.
+38(099)-358-18-19
+38(098)-103-56-56
moreturiv.com.ua@gmail.com
 

ТОП-10 Цікавих фактів про ДОМІНІКАНСЬКУ РЕСПУБЛІКУ

Турагенція «МОРЕ ТУРІВ» Івано-Франківськ / ГАРЯЧІ ТУРИ  / ТОП-10 Цікавих фактів про ДОМІНІКАНСЬКУ РЕСПУБЛІКУ

ТОП-10 Цікавих фактів про ДОМІНІКАНСЬКУ РЕСПУБЛІКУ

Щороку в Домінікані відпочиває величезна кількість туристів. Іноді люди, що побували тут навіть не знають деяких потрібних речей про ці місця. Домінікана – дуже цікава і різноманітна країна. Пропонуємо Вам почитати деякі цікаві факти про неї!

⃣ Народ в цій республіці по-філософськи споглядальний і вельми неквапливий. Ці люди живуть без поспіху і суєти, насолоджуючись життям кожного дня.
⃣ Домінікана вважається по-справжньому курящою країною. Тут навіть у найменшому селі ви знайдете магазинчик, який продає сигари. А вже сигарних фабрик в Домініканській Республіці просто море. До речі, всі сигари тут робляться тільки вручну!
⃣ Для дівчат цієї країни дозрівання і дорослішання відбувається швидше, ніж в інших місцях. Повноліття тут настає до 15 років. Дівчата набагато швидше стають дорослими, починають вести більш дорослий спосіб життя, читати журнали для дівчат і задивлятися на хлопців. До речі це свято переходу в доросле життя називається Кінсеаньера і відзначається дуже урочисто.
⃣ Також варто звернути в цій країні увагу на її п’ятизіркові готелі – це all-inclusive, де ви буде перебувати в оточенні павичів, лебедів, або на худий кінець – курей. Птахи тут практично скрізь – в кафе, у відкритих столових, на терасах.
⃣ Незважаючи на те, що це дуже спокійні люди, також домініканці вельми азартні. У лотерею вони вірять просто сліпо і в кожному невеликому селі ви знайдете будиночок з лотереями.
⃣ Українській людині може здатися, що кішки й коти тут живуть теж в аурі спокою, навіть не відкликаються на “киць-киць-киць”. Але все набагато простіше – вони цього “киць-киць” просто не розуміють). Тут ці тварини відгукуються на “Мись-Мись-Мись”.
⃣ На північному узбережжі Домінікани дуже багато бурштину і цей берег країни вважається сувенірним. Тут можна зустріти не тільки звичний нам золотистий або жовтий бурштин, а також і чорний, червоний або зелений.
⃣ Крім сигар Домініка ще славиться і кавою. Вирощують її домініканці вже більше 3-х століть. Кава в Домінікані вважається національним надбанням.
⃣ Санто-Домінго – величезна павутина електропроводів.
🔟 Тут дуже люблять відпочивати світові знаменитості, такі як Стінг, Він Дізель, Хуліо Іглесіас, Дженіфер Лопес та інші. Більшість з них мають тут свої резиденції, але простим смертним доступ до них категорично закритий.