logo
Наша місія - забезпечувати якісне і достойне туристичне обслуговування навіть найвибагливішому туристу, максимально реалізуючи потреби наших клієнтів.
+38(099)-358-18-19
+38(098)-103-56-56
moreturiv.com.ua@gmail.com
 

Круїзи на лайнері!!!

Круїзи на лайнері!!!

Ці неймовірні морські круїзи!

Напевно кожен із нас чув коли-небудь про круїзи по морях та океанах на дивовижному лайнері. Подорожувати морськими хвилями на красивому, сучасному кораблі завжди було чимось надзвичайним. Лайнери – це величні кораблі, які можуть перевищувати 300 метрів і мати близько 20 поверхів палуб. Це справжнє плавуче місто з магазинами, бібліотеками, кінотеатрами, розважальними закладами і басейнами.  Відправившись в одну таку подорож ви зможете відвідати кілька країн і різноманітних, цікавих місць.

Сьогодні найпоширеніші круїзи по Середземному морю і Північній Європі, а також навколо Південної Америки, Південної Африки, Аляски чи Нової Зеландії.

Відправтесь в круїзи:

– по  Європі (з відвідуванням таких країн, як Іспанія, Франція, Італія, Австрія, Угорщина, Словаччина, Німеччина, Греція),

– по Карибському морю (США, Ямайка, Мексика, Багами, Віргінські острова, Домініканська Республіка, Нідерландські Антильські острови, Великобританія)

– по ОАЕ;

– по Атлантичному океану (Аргентина, Бразилія, Уругвай);

– по Східній Азії (включаючи Сінгапур, Малайзію, Таїланд, Філіппіни);

– по Тихому океану (Австралія, Нова Зеландія);

– по Центральній Америці (Мексика, Кайманові острови, США, Панама, Колумбія).

Подорож на океанському лайнері найвищою мірою комфортний і респектабельний відпочинок, тож не відмовляйте собі насолодитися калоритністю та різнобарвістю відпочинку, а наше турагенція “Море турів” в м. Івано-Франківську візьме на себе всі клопоти по оформленню документів для здійснення Вашої мрії!!!