logo
Наша місія - забезпечувати якісне і достойне туристичне обслуговування навіть найвибагливішому туристу, максимально реалізуючи потреби наших клієнтів.
+38(099)-358-18-19
+38(098)-103-56-56
moreturiv.com.ua@gmail.com
 

Відгуки

  • 5 star review  В турі Будапешт- Відень були в квітні місяці. Враження не забутні. Хочу поїхати ще раз, і іншим рекомендую. Емоції досі нас не покидають. Будапешт вразив своєю архітектурою. Якщо ви любитель пофотографуватись, то ви розгубитесь, бо куди не стань локацій для фото. Другу ніч,ми ночували в готель, готель приємно вразив. Сніданки - фуршети. Смачно, було багато вього на вибір, голодні не залишетесь� Доречі, тур виграла в розіграші. Тому рекомендую брати участь в їхніх розіграшах. Не в перше ми їдемо від море турів, і не в перше враженні. Переконались якщо подорожувати то тільки з ними. Дівчата з офісу Море турів, допоможуть підкажуть, прислухаються до ваших побажань і підберуть найкращі варіанти повашому бюджету. Особливе велике дякую за тур Лілії, профісіонал в своєї справі. Подорожувати будемо тільки з Море турів�

    thumb Vira Kabalyk
    5/03/2019

    Недавно відкрила для себе 4 нові країни, які давно хотіла відвідати. Хто хоче побачити все і одразу тур" Моя горная симфония" є безсумнівно підходящим. Сподобалось перш за все відношення тур-агента Лілії(ввічлива, відкрита, не змушувала довго чекати на відповіді). Також свою роль зіграли в поїздці чисті та комфортні готелі і звичайно ж уважна та приємна гід Анна Доніна. За 200 євро досить хороша та цікава поїздка.

    thumb Olga Mykytiuk
    4/09/2019

    Дякуємо Halyna Henza♥️за залишений відгук на нашій сторінці) Ми щасливі, коли наші туристи повертаються із відпочинку задоволені!☺️ Halyna Henza - 26.02.2019р. Добрий день усім.) Хочемо поділитись враженням від нашого відпочинку і подорожі у березні 2019 року. Було вирішено вибрати омріяний відпочинок в Єгипті. Звернулись у турагенцію «Море турів». Пані Лілія уважно вислухала всі наші побажання і ми почали підбирати готель для відпочинку і власне саме курорт: Хургада чи Шарм еш Шейх. Нас влаштував готель в Хургаді. Поки ми вибирали дні відпочинку видіапазоні 2-3 тижневому, на ті дні, які нам найбільш підходило, ціна значно змінилась в сторону зменшення 😌😀. Це нас порадувало і ми замовили відпочинок. Ніяких проблем з бронюванням готелю, транферту з Івано-франківська до Львова ,затримок перельоту в Хургаду не було. Також і назад транферт, навіть ще й краще, бо мали вилітати о 7,00 ранку ,а вилетіли з Хургади до Львова о 8,45 . Також хороший трансферт зі Львова до Івано-Франківськ. Ну і власне про самий відпочинок : готель нас порадував, відповідав опису , хороша сонячна погода, кришталево чисте море , сонце, хороше харчування,омріяна поїздка в Каір.) Море вражень! І основне-бажання повернутись знову! Дякую агенції «Море турів» в Івано-Франківську , п. Лілії за надані послуги, рекомендації, позитив і морееее вражень від відпочику! 😇👌

    thumb Надійка Лисак
    3/31/2019

    Чудова туристична агенція, привітний персонал. Купляю путівку в Море турів уже не перший раз. Обслуговування на високому рівні. Менеджери завжди вислухають, зрозуміють і підберуть найкращий варіант по вашому бюжету. Рекомендую турагенцію "Море турів" всім своїм друзям та знайомим!

    thumb Танічка Мельник
    3/27/2019
  • Всім рекомендую туристичну агенцію " Море турів " . Якісне обслуговування, надійність, безпечність.

    thumb Ivan Hladysh
    3/27/2019

    Дуже задоволені співпрацею з Лілею. Допомогла швидко і якісно підібрати нам готель для відпочинку, умовами якого ми залишилися задоволені. За що Лілі щиро вдячні.

    thumb Надія Сокіл
    2/25/2019

    Дуже задоволений якісною ти швидкою роботою цього агентства. Дуже Вам вдячний зо хороший та організований відпочинок. 🏝

    thumb Костянтин Костюченко
    2/25/2019

    Величезна подяка турагенції "Море турів" в цілому та пані Лілії Гладиш зокрема за відмінну роботу та організацію відпочинку! Завжди обґрунтовані відповіді на будь-які мої запитання, фахова підтримка та допомога! Однозначно буду бронювати у Вас наступні тури та рекомендуватиму Вас і Вашу фірму своїм друзям і знайомим! Успіхів Вам і побільше клієнтів!

    thumb Igor Lysyi
    2/18/2019
  • 5 star review  Дуже гарна туристична компанія. Особлива подяка Лілі Гладиш, яка підібрала для нашої сім'ї класний і не дорогий готель. Все було класно)))

    thumb Таня Іроденко
    1/29/2019

    ми з сім"єю дуже задоволені відпочинком , всім рекомендую...

    thumb Petro Fedoryshyn
    1/29/2019

    Добрий день, хочу залишити свій відгук про "відпочинок" , який був куплений у Морі Турів 2018р у Віталії 0950269882. Було багато різноманітних пропозицій, менеджер намагалась підібрати тур який задовільнив би клієнта. Не мало часу пройшло, тур підібрали, все було чудово. Гроші оплачені, договір укладено. Готель новий 5* Тур оператор TPG (Travel professional group) , авіокомпания Браво. Так як раніше не чула за них, вдома прочитала відгуки і була в шоці, так як туроператор часто перепродає заброньовані тури (overbooking). Наш менеджер заспокоїла, сказала такого не може бути, бо в нас було миттеве підтвердження заявки. За день до відльоту, дзвонить наш менеджер і повідомляє, що все таки ми не зможимо бути в нашому отелі overbooking та запропонувала альтернативу. Цей варіант на мою думку гірший, хотіла повернути гроші, але на це треба чекати до 3х місяців! Получається я плачу гроші не за те що я вибрала, а за те що дали. Виходу немає. Погоджуюся , бо відміняти відпустку не можу, чекати на гроші часу не маю. Час відльоту був перенесен на пару годин,це я сама дізналася, а не від менеджера, але це вже таке.. Прилетівши в країну призначення, на нас чекав трансфер до готелю, і тут саме цікаве!!! Нам знов повідомляють. що готель змінився!! Гаразд, якщоб на найкращий, але це по зірковості нагадує 3-ку, дуже далеко від того, що я замовляла, ще й по ціні цей тур дешевше! Потім йшли дні разборок, дзвінки, переписка.. Нам наш менеджер обіцяв, що нас переселять, але нам прийшлося тільки чекати і дзвонити самим туроператору. на 4й день нас все таки переселили в готель. котрий ми замовили в перший раз. За це я дякую, що не пришлойся проводити свою обрану, оплачену відпуску в цьому гидотному готелі. Нерви були зіпсовані, компенсації не від Море турів, не від Туроператора ТПГ не було. Одне б діло, якщо я купляла Фортуну, але тут зовсім інше Вирішуйте самі, чи потрібна вам така відпустка за свої гроші?

    thumb Katerinka A-va
    9/26/2018

    Вже майже тиждень пройшов,а ми ще досі під враженнями Вже вдруге подорожуємо з турагенцією "Море турів" і вкотре повертаємося з незабутніми емоціями Особливу подяку хочемо виразити Лідії Гладиш,яка підшукала нам ідеальний варіант для нашої сім'ї(3+1) Готель "Grand Kaptan" просто вражає Доглянута територія,італійський та рибний ресторани на території,різноманітна їжа,великий басейн,гірки для дітей,джакузі,ну і звичайно анімація,яка постійно старалася зробити відпочинок ще ідеальнішим Ну а море,як на Мальдівах Ідеально чисте і тепле Із задоволенням будемо подорожувати ще

    thumb Iryna Chabak
    9/06/2018
  • 5 star review  Прекрасна туристична агенція!!!!!! Особлива подяка Лілії Гладиш. Вона декілька днів підбирала тури для мого відпочинку. На зв'язку була зі мною і зранку. І вдень і ввечері. Шукала готелі, які відповідали б моїм критеріям. Почекайте чи потім, чи я не маю часу не прозвучало ні одного разу. У неї завжди був час для розмови. Також, Ліля надала декілька порад, які знадобилися мені за кордоном. В результаті, Ліля допомогла здійснити мрію мого життя: побувати у Греції. За це я вдячна агенції та, зокрема, пані Лілі. Рекомендую усім охочим відпочити звертатись у дану агенцію. Не пошкодуєте!!!!!.

    thumb Zhanna Tsenzharyk
    9/03/2018

    Дякую менеджерам турагенції "Море турів" за вдало підібраний відпочинок в Туреччині! Обов'язково буду звертатись до вас ще та рекомендуватиму своїм друзям та знайомим. Дівчата з Море турів - Ви найкращі!

    thumb Лілія Яценко
    8/31/2018

    Безмежно вдячні менеджеру Яні, якій довірили наш медовий місяць! врахувавши всі нюанси і наші побажання підібрала нам все краще аніж ми очікували) індивідуальний трансфер, готель з прекрасним обслуговуванням, менеджер постійно на зв'язку) Яна, щиро вам вдячні! ми у вас точно не востаннє😁

    thumb Ruslan Fystov
    8/15/2018

    Хочу подякувати за рекомендований тур😃.Нам усе сподобалося.Готель чистий і затишний,персонал привітний.А Середземне море просто супер👍👍👍окреме,дякую,менеджеру Лілі😉

    thumb Шкварило Галина
    8/12/2018
  • 5 star review  Їздимо не вперше і не в останнє від море турів� Велике дякую Яні Копачинський! Вона акула туристичного бізнесу�

    thumb Viktoriya Semyn
    8/09/2018

    5 star review  Їздив цього літа в Барселону. Все дуже сподобалось. Працював з дівчиною - Яна, вона фахівець своєї справи, підібрала дуже хороший готель, та завжди була на зв’язку. Обов’язково поїду ще раз )

    thumb Vadim Grinchuk
    7/30/2018

    5 star review  Їхали від цього турагенства не преший раз.Дякуючи нашому турагенту Яні, знайшли прекрасний готель,звичайно ми вибирали дуже ретельно, адже хотіли щоб було і діткам і батькам комфортно. Наш агент відповідала на всі наші запитання і надавала всю інформацію, яка була нам потрібна. Відпочинок в нас вийшов Незабутній,тому рекомендуємо всім турагенство Море турів!

    thumb Роксолана Грабова Андрухів
    7/15/2018

    5 star review  Хороший і ввічливий персонал, підберуть вам тур, за всіма вашими побажаннями! І цілий відпочинок турбуються як ви і чи все добре� Особлива подяка Яні, яка досі нам допомагає вирішити деякі нюанси�

    thumb Olga Gumen
    7/10/2018
  • 5 star review  Дякуємо турагенції "Море турів" за успішний відпочинок. Особлива подяка Лілі, яка підібрала готель за нашим бажанням і по низькій ціні. Переліт, трансфер до готелю, поселення, а потім і все навпаки відпрацьовано на відмінно. Відпочинок получився на всі 100. Турагенції 5+. Будемо їхати з вами ще і радити друзям!!! Дякуємо!

    thumb Андрій Петраш
    6/26/2018

    5 star review  Дякуємо привітній дівчині Христині за дуже гарний віпочинок,все було як і обіцяли навіть більше, коли приїхали готель докупив 5 дитячих гірок!Задоволені співпрацею ,при можливості звернемося ще!!!!

    thumb Леся Перпита
    6/20/2018

    5 star review  Дуже гарна туристична компанія, ввічливий персонал,дають хороші рекомендації і поради.Вибором поїздки задоволені(подорож обирали за рекомендацією персоналу).

    thumb Лілія Ковальчук
    8/23/2017