logo
Наша місія - забезпечувати якісне і достойне туристичне обслуговування навіть найвибагливішому туристу, максимально реалізуючи потреби наших клієнтів.
+38(099)-358-18-19
+38(098)-103-56-56
moreturiv.com.ua@gmail.com
 

❤️ ️Прага – моє улюблене місто» ❤️

Турагенція «МОРЕ ТУРІВ» Івано-Франківськ / Без рубрики  / ❤️ ️Прага – моє улюблене місто» ❤️

❤️ ️Прага – моє улюблене місто» ❤️

❤️ ️Прага – моє улюблене місто» ❤️
🚐Виїзд .08.03 на 4 дні
🚐Маршрут туру:Львів – Краків – Прага – Дрезден – Львів
💳Вартість 40Є + 33Є обов’язкова екскурсія «Дрезден – столиця Саксонії»
Звертайтесь за номером  – 0950269882(viber),0687318775 – Віталія

 

 

1 день

12:00 Збір групи на залізничному вокзалі м. Львова.

12:30 Виїзд зі Львова.
Перетин кордону із Польщею. 

Пропонуємо оглядову екскурсію по місту Краків (13€), або трансфер в центр м. Кракова (6€).
Краків – колишня столиця Польщі, одне з найпрекрасніших міст Європи. Саме тут знаходиться найбільша кількість архітектурних пам’яток країни. Історичний центр Кракова внесений до ЮНЕСКО списку Всесвітньої культурної спадщини. Під час екскурсії Ви відвідаєте Вавельський пагорб з замком і Кафедральним собором, середньовічне Старе місто з головною площею і залишками укріплень XV ст., побачите будівлю Ягеллонського університету, заснованого в 1364 р – одного з найбільших в Європі центрів науки і освіти, а всі дороги в Кракові ведуть до Ринкової площі, яку оточують чудові кам’яниці та палаци, колишні торгові ряди (Сукенніце). Головна святиня Кракова, в якій знаходиться один з найбільших і найкрасивіших готичних вівтарів Європи – Маріацький костел, пам’ятник архітектури XIV ст. З його вежі щогодини лунає сигнал, який є музичним символом Кракова (~ 1,5 год.).
Іншим туристам пропонуємо вільний час в торговому центрі (TESCO).
Нічний переїзд в Прагу.

2 день

Переїзд в Прагу, столицю Чеської Республіки.
По приїзду оглядова екскурсія (використання громадського 
транспорту за власний рахунок)”Вулицями Старого міста”.
Ця екскурсія дозволить Вам в короткий час ознайомитись з історичними районами Праги та її чудовими пам’ятками архітектури. Ви пройдетесь лабіринтами вулиць Старого міста, і побуваєте у найкрасивіших місцях міста: на Вацлавській та Староміській площах, на Карловому мості. Ви побачите відомий Орлой – празькі куранти, Тинський храм, будинок, де народився письменник Франц Кафка. На Карловому мості, торкаючись до скульптури Яна Непомуцького, Ви загадаєте бажання, котре, згідно переказам, обов’язково здійсниться.
Вільний час в Празі.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:

1 2 3

Екскурсія Празьким Градом  (13€).
Празький Град  — найбільша фортеця Чехії, що простягується уздовж вершини пагорба на лівому березі Влтави. Це великий історико-культурний центр країни, заснований ще у 9 столітті. Ви побачите Градчанську площу, Шварценберзький та Лобковіцький палаци, Штернбергський палац і чудовий архиєпископський палац 16 століття, Терезіанський палац, Королівський сад. Всередину Граду з Градчанської площі ведуть парадні ворота, біля яких виставлена почесна варта, з якими так полюбляють фотографуватися туристи. Далі, у другий двір, ведуть барочні ворота Матіаша. У третьому дворі — найдавнішій частині Граду — знаходиться відомий кафедральний собор Св. Віта!!! Ця приголомшлива готична споруда вважається «візитною карткою» міста, а його найстаровинніша частина, каплиця Св. Вацлава, в якій у 932 році був похований «народний чеський святий», є великим центром паломництва!!!
У вільний час ми пропонуємо Вам екскурсії:
“Прогулянка по Влтаві” (дор. 28€; 
діти до 11.99 років 23€). 
Після прогулянок по історичній Празі ми дойдемо до берегу Влтави, де Вас буде очікувати зручний катер з кондиціонером. Вам запропонують довгоочікуваний аперитив та шведський стіл з широким вибором холодних закусок та гарячих страв. Під цікаві розповіді гіда Ви порините у двохгодинну прогулянку Влтавою, любуючись неймовірною красою історичних пам’ятників та будівель на берегах, таких як Рудольфінум, Карлів міст, величний Празький замок, Національний театр, Вишеград та ін.

Екскурсія “Пивними дорогами Праги…” (дор. 23€; діти до 11,99 р. без дегустації пива 18€). 
Можливість відвідати знамениті пивні та послухати історії про них, і подивитись як варять пиво. І звісно, ми продегустуємо декілька видів найсмачнішого пива Праги. Запрошуємо!

“Вечірня Прага” (12€). Коли тільки заходить сонце, у Старом Граді на вулицю виходяь справжні  празькі привиди. Вони спокійно гуляють, когось лякають, а з кимось навіть намагаються поспілкуватись. В цьому місті безліч таємничих легенд, магічних історій.  Ви зможете взяти участь у містичному спектаклі, просочитися духом середньовічної Праги та її старовиною. Ця екскурсія костюмована, цікава, неповторна. У Вас буде можливість розгадати секрети алхіміків, тамплієрів, магів.
Ночівля (пізнє поселення в готель).

3 день

Сніданок.
Виселення з готелю.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Рекомендуємо екскурсію в Дрезден – столицю Саксонії (дор. 33€; діти до 11.99 років 28€). Своїх відвідувачів Дрезден заворожує блискучим і захоплюючим поєднанням традицій і сучасності. Прогулюючись по центру міста, з його колишньою резиденцією саксонських курфюрстів королів, видом на чудовий ландшафт Ельби, ти відчуєш неповторний шарм «Флоренції на Ельбі» – міста мистецтва, старовинної витонченої архітектури, величезних музейних колекцій, оркестрів і хорів зі світовим ім’ям.
1 2 3
 
Дрезденську галерею, або Галерею старих майстрів (дор. 21€; діти до 11.99 років 11€) – одне з найбільших у світі зібрань живопису. Часто порівнюється з Лувром, Московським музеєм образотворчих мистецтв ім. А.С Пушкіна і галереями Ватикану. Саме тут, виставлена знайома кожному «Сикстинська мадонна» Рафаеля.
Одна з найкрасивіших екскурсій Саксонська Швейцарія (18€), що дозволяє Вам познайомитися з таємничим прикордонним районом Богемії і Саксонії, який завдяки своїй унікальній природі, химерними скелями, водоспадами, річками, приголомшливими фортецями, оглядовими майданчиками і затишними селами не випадково отримав назву Саксонська Швейцарія.
Збір групи.
Виїжджаємо в сторону українського кордону.

4 день

Прибуття до Львова (біля 09:00)