logo
Наша місія - забезпечувати якісне і достойне туристичне обслуговування навіть найвибагливішому туристу, максимально реалізуючи потреби наших клієнтів.
+38(099)-358-18-19
+38(098)-103-56-56
moreturiv.com.ua@gmail.com
 

Гірськолижні тури!

Гірськолижні тури!

ЗИМОВИЙ ВІДПОЧИНОК!

Обожнюєте активний відпочинок в засніжених  горах, де свіже морозяне повітря пощипує щоки, а білосніжний сніг виблискує на сонці? Тоді завітайте в наш офіс “Море турів” в м. Івано-Франківську і ми запропонуємо Вам різні гірськолижні авіа та автобусні тури, які оздоровлять і подарують  Вам енергію на весь рік. Отож, помандруймо разом по гірськолижних курортах світу!

Словаччина – її  гірськолижні зони розташовані у Високих, Західних і Низьких Татрах. Тут чудові природні умови, невисокі ціни і активно розвиваюча інфраструктура. У Високих Татрах найвищі гори в країні – Герлаховий Штит (2655 м.) і Ломницький Штит (2632 м.). Найпопулярніші курорти: Смоковец, Татранська Ломниця, Ясне, Штребське Плесо, Дриніца.

Не поступається Словаччині і Польща. Найбільш популярним місцем зимового відпочинку в Польщі є курорт Закопане, розташований між Карпатськими Татрами і гірським пасмом Губалувка. Відвідавши всього раз гірськолижню Польщу ви захочете повернутись сюди ще!

Румунія – це загадково казкова країна, популярна своїми мальовничими краєвидами Карпат. Її часто називають Трансільванією, що означає щось містичне і невідоме. В Румунії розташовані 28 гірськолижніх курортів, а ціни приваблюють своєю демократичністю. Окрім енергійного відпочинку на лижах ви зможете поїздити по середньовічних містах і подивитися дивовижні замки та собори.

Гірськолижна Болгарія – це курорти  європейського класу. Курорт Банско  розташований в південно-східній частині країни на Пірінських гірських масивах. Тут туристів чекають лижні траси будь-якої складності загальною протяжністю 56 км, що знаходяться на висоті від 950 до 2525 м. Не розчарують любителів гірськолижнього відпочинку і такі курорти Болгарії як Боровець чи Пампорово.

Австрія – світовий центр гірськолижнього спору. На схилах Східних Альп розташувалися понад вісімсот різноманітних австрійських зимових курортів, які щороку приймають тисячі туристів з усього світу. Найвідоміші із них: Інсбрук, Бад Гастайн, Ішгиль, Кітцбюель, Цель-Амм-Зее. Траси в Альпах – це десятки з’єднаних поміж собою українських Буковелів.

Засніжені схили, траси для катання на лижах, підйомники й готелі високо в горах – відкрийте для себе іншу Туреччину!  Головне достоїнство турецьких гірськолижних курортів у відмінному сервісі: багато готелів працюють за принципом “все включено”, що передбачає не тільки різноманітне меню, але і безкоштовний вхід на підйомники. Пропонуємо відвідати  Улудаг, Паландокен, Сарикамиш і ви здивуєтесь від різноманітності запропонованих вам розваг.

Швейцарія лежить в самому серці Альп, на її території знаходяться 10 найбільших гір Західної Європи.  І який би курорт Швейцарії ви не обрали  (Церматт, Давос, Ароза, Скуоль…) ви неодмінно залишитесь задоволені шикарними умовами проживання та відмінним облаштуванням гірськолижних трас.

Проведіть свою відпустку з турагенцією “Море турів” і ми подаруємо для вас зимову казку!!!