logo
Наша місія - забезпечувати якісне і достойне туристичне обслуговування навіть найвибагливішому туристу, максимально реалізуючи потреби наших клієнтів.
+38(099)-358-18-19
+38(098)-103-56-56
moreturiv.com.ua@gmail.com
 

Тури в екзотичні країни!

Тури в екзотичні країни!

ДАЛЕКА ЕКЗОТИКА – СЬОГОДНІ РЕАЛЬНІСТЬ!!!

Якщо до сьогодні відвідати далеку екзотичну країну було вашою мрією, то з туристичною агенцією “Море турів” м. Івано-Франківськ це стане реальністю!

В нашій турагенції ви можете ознайомитись з безліччю турів в будь-яку екзотичну країну. Наші кваліфіковані менеджери із задоволенням оберуть вам незабутній тур в найдивовижніший куточок світу. З нами ви зможете покупатися в Карибському морі  в Домінікані чи попірнати в синьому океані Мадагаскару, відчути себе справжнім піратом в тропічному Маврикію, побувати на тихому пляжі в Бразилії, ознайомитись з дикими тваринами Африки, скуштувати карамболу в Шрі-Ланці, насолодитися красою природи Мальдів. Ви побуваєте на коралових заповідниках Єгипту, побачите таємничі печери і підземні озера Багамських островів.

Поспішіть насолодитися тихим шелестом дерев, теплим сонячним промінням та бірюзовими хвилями моря чи океана на одному із  таємничих курортів світу! Екзотичні Тайланд, Камбоджа, Мексика, Куба, Індія, Австралія, Зензібар, Сейшельські, Канарські острови і безліч інших казкових  місць нашої земної кулі чекають саме на вас!!!